Kontoret er nu åbent efter aftale

– kontakt os gerne, hvis du har brug for nogen at tale med

Vi er endnu ikke oppe på det aktivitets-niveau, vi kender fra Selvhjælp Sydvest. Men vi er så småt på vej. Stille og roligt begynder enkelte grupper at røre på sig, og vi har med seneste udmeldinger fået lov til lidt mere. Det er bare så dejligt!

Vores aktiviteter følger altid alle retningslinjer og anbefalinger fra myndighederne, og vi vil til hver en tid gøre vores bedste for, at alle føler sig trygge. Frivilligheden er den væsentligste faktor. Derfor er det helt op til deltagerne og de frivillige, om de har mod på at mødes i denne nye ‘corona-tid’.

Herunder får du en lille status på de muligheder, vi har for at skabe fællesskaber.

– Indendørs grupper – forventeligt fra 21. maj
Vi har endnu ikke mulighed for at mødes indendørs, da vores foreningslokaler skal være lukket ned. Vi glæder os til at kunne åbne op indendørs, forventeligt fra den 21. maj 2021.

– Udendørs grupper på op til maks. 25 personer
Vi har lige nu flere grupper, som er begyndt at mødes udendørs, enten til en fælles gåtur eller i et stille og roligt udeområde, der giver plads til den fortrolige snak. 

 – Individuelle samtaler
Skønne frivillige, som har overskud, lyst og tid til at lytte, står klar til at mødes med dig. Samtalernes lokation aftales af deltager og frivillig i fællesskab. Nogle vil gerne mødes og snakke over en gåtur, men andre har det helt fint med at mødes i et af vores lokaler. 

Vi venter spændte på at høre, om vi mon får lov til at åbne endnu mere op efter påske. En ting er dog sikkert:

Vi glæder os til at se jer!

 

Der er hjælp at hente

“Det kan føles som om, at der ikke er et eneste menneske, der vil kunne forstå, hvordan du har det lige nu. Du kan føle dig helt alene, men der er andre, der har gået den vej, du skal ned ad lige nu. Og der er nogen, der gerne vil lytte til dig. Det kan være helt utroligt svært at skulle bede om hjælp. Det kan føles som et svaghedstegn, men tværtimod kræver det mod at se i øjnene, at man ikke kan klare det hele selv. Den erkendelse og det mod kan være første skridt til, at du finder lige netop din vej.”

Fra Selvhjælp Sydvests hæfte ' 10 ord med på vejen’


Kontakt os for at høre mere…

Har du brug for en at tale med, eller vil du høre mere om hvilke aktiviteter, der er i gang nu? Kontakt os gerne på 22 44 25 00 eller mail@selvhjaelpsydvest.dk

Du kan støtte vores arbejde for og med mennesker,
der står i en svær livssituation…

X