“Ingen bør føle sig uden for fællesskabet

Bliv medlem af Selvhjælp Sydvest

– støt os og gør en forskel for dine medmennesker

Som medlem af Selvhjælp Sydvest sikrer du, at vi fortsat kan støtte og hjælpe de mennesker i Tønder kommune, der har behov for et fællesskab og nogen at tale med.

Vi kan alle få ondt i livet og blive ramt af meningsløsheden, når livet er svært – og særligt her kan vi have brug for støtte og nærvær. 

I Selvhjælp Sydvest tilbyder vi selvhjælpsgrupper, netværksgrupper og individuelle samtaleforløb, og når du bakker op om vores aktiviteter, gør du det muligt for dine medmennesker at få det støttende fællesskab, hvor de kan dele tanker og oplevelser med ligesindede. Et fællesskab, som kan være med til, at netop de finder deres vej igennem svære hændelser.

Som medlem modtager du vores månedlige nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret om vores aktiviteter og nye tiltag. Du bliver også inviteret til vores årlige julefrokost, som afholdes i januar måned.

Støt os med et valgfrit beløb

– din støtte er guld værd uanset størrelsen

Hver dag er der folk, som rammes af sygdom, dødsfald eller andre svære hændelser, og som får behov for hjælp. Derfor har vi brug for din støtte. Men du behøver ikke blive medlem og hvert år give et fast beløb. Giv et enkelt vigtigt bidrag og støt vores arbejde med et beløb, du selv vælger.

Hvad koster det?
Et medlemskab af Selvhjælp Sydvest koster kun 70 kr. om året.

Sådan bliver du medlem

  • Overfør 70 kr. til vores kontonummer 9839 885 02 23964 eller
  • Overfør 70 kr. via vores Mobilepay- nummer 10384

HUSK at angive dit navn, adresse og e-mailadresse.

“Ud over den glæde, det er at støtte andre, så kan jeg se, at Selvhjælp Sydvest gør en forskel, og det gør mig glad.”

Mette Hansen, medlem

Får du endnu ikke vores månedlige nyhedsbrev?
Skriv dig op og hold dig opdateret…

X