Heidi Borum Ortega

Daglig leder

Heidi har været tilknyttet foreningen siden 2016, først som frivillig, dernæst lønnet ansat, inden hun i 2018 tiltrådte stillingen som daglig leder. 

“At kunne kombinere min store interesse for frivilligheden med arbejdslivet er en kæmpe motivationsfaktor, som jeg håber vil være med til at sætte sit præg på udviklingen af Selvhjælp Sydvest. Det berører mig dybt og gør mig glad, når jeg ser så mange mennesker finde støtte og glæde i Selvhjælp Sydvests tilbud.”

22 44 25 00
mail@selvhjaelpsydvest.dk

maj-britt-uhd-kontormedarbejder-selvhjaelp-sydvest_opt

Maj-Britt Uhd

Kontormedarbejder

Maj-Britt er ansat i april 2021 i en 10 timers kontorstilling. Hun er uddannet kontorassistent og har erfaring med mange forskellige opgaver, hvorfor hun kan bidrage til at løfte og lette dels de administrative, dels praktiske opgaver i huset. Ud over arbejdet i Selvhjælp Sydvest er Maj-Britt at finde i Løgumkloster Kirke, hvor hun arbejder som kirkesanger. 

Yderligere tekst kommer…

Agnete Poulsen

Bestyrelsesformand

Agnete, som både er frivillig i bestyrelsen, frivillig igangsætter og samtalepartner, siger således:

“Jeg har gennem mit tidligere arbejde deltaget i adskillige forældresamtaler, som har været såvel berigende som lærerige, men også til stor glæde. Jeg har gennem dem lært meget om mig selv, og det gør mig glad, at jeg kan bruge mine erfaringer til at støtte andre. Derfor er jeg frivillig i Selvhjælp Sydvest.”

 

Mail til bestyrelsen:
bestyrelsen@selvhjaelpsydvest.dk

Tove Fyhn

Næstformand

Tove har været med siden 2013 som frivillig i både selvhjælps- og netværksgrupperne, samtaleforløb og bestyrelsesarbejdet. Hun fortæller sådan:

“Jeg glæder mig hver eneste gang jeg skal afsted for at møde deltagerne og være sammen med dem. De giver mig simpelthen så meget med hjem, og det bliver jeg glad i låget af.”

helle-nissen-bestyrelsesmedlem-selvhjaelp-sydvest

Helle Nissen

Kasserer

Helle er bosiddende på Rømø med sin mand. Til dagligt arbejder hun med administration og bogholderi. Hun har siddet i bestyrelsen siden 2019 og fungerer som kasserer for foreningen. Helle har et rigtig godt kendskab til Selvhjælp Sydvest indefra, da hun i en del år har deltaget og er tovholder i vores sclerose-gruppe.

“At mødes gruppe med ligesindede gør, at man kan dele gode og dårlige erfaringer uden at skulle pakke noget ind, for de andre kender netop til de følelser, du selv sidder med. Det giver god mening for mif at bidrage til, at en forening som Selvhjælp Sydvest fungerer i dagligdagen.”

marie_bestyrelsesmedlem-selvhjaelp_sydvest_opt

Marie Madvig Evald

Bestyrelsesmedlem

Marie er vokset op nær Skærbæk og har et ønske om at give lidt igen. Hun har tidligere arbejdet med projekter omkring mennesker i svære livssituationer og er særligt interesseret i, at Selvhjælp Sydvest kan støtte flest mulige mennesker i at hjælpe sig selv, mens man hjælper andre. 

“Det fine ved Selvhjælp Sydvest er, at frivilligheden er i centrum. Det er frivilligt at deltage og frivillige igangsætter grupperne, hvor man møder ligesindede. Det muliggør noget helt særligt, som har en stor værdi for deltagere og frivillige, og som vi skal værne om.”

lone-petersen-bestyrelsesmedlem-selvhjaelp-sydvest_opt

Lone Petersen

Bestyrelsesmedlem

Lone har igennem sit arbejde som virksomhedskonsulent mødt mange mennesker, som er blevet ramt på arbejdsevnen på grund af f.eks. en ulykke, alvorlig fysisk sygdom eller psykiske udfordringer. 

“Mit hjerte banker for Selvhjælp Sydvest – fordi der er et fællesskab, når man har brug for det. Vi kan alle komme ud for svære livssituationer, og med en forening som Selvhjælp Sydvest kan vi hjælpe og støtte hinanden.”

Hvis man ikke kan køre i overhalingsbanen, må man finde glæden ved margueritruten 🌼

Arne Klinge

Suppleant

 Arne har været frivillig siden 2012 og har blandt andet været med til at starte vores herreværelser i Tønder og Toftlund. Han fortæller følgende:

“Jeg synes, det er spændende at møde så mange forskellige mennesker. Det er dejligt, at jeg med min tilstedeværelse kan hjælpe andre og derved være med til at gøre en forskel. Samtidig bliver man som frivillig også mindet om, at det ikke er en selvfølge, at alle har det godt altid.”

otto-bjoernskov-suppleant-selvhjaelp-sydvest

Otto Bjørnskov

Suppleant

Otto bor i Toftlund med sin kone. Han har været en del af Selvhjælp Sydvest i mange år, først som deltager i vores herreværelse, senere som tovholder for gruppen og dernæst frivillig i vores demenscafé. I 2020 blev Otto valgt ind i bestyrelsen.

“Jeg blev introduceret til Herreværelset efter et sygdomsforløb. Jeg befandt mig godt i gruppen med nogle flinke og venlige mennesker. Det greb om sig, så jeg efterfølgende er avanceret til frivillig i andre grupper og nu bestyrelsen.”

Kunne du tænke dig at blive en del af Selvhjælp Sydvest?

X