Heidi Borum Ortega

Daglig leder

Heidi har været en del af foreningen siden 2016, først som frivillig, dernæst lønnet ansat, inden hun i 2018 tiltrådte stillingen som daglig leder.

“At kunne kombinere min store interesse for frivilligheden med arbejdslivet er en kæmpe motivationsfaktor, som jeg håber vil være med til at sætte sit præg på udviklingen af Selvhjælp Sydvest. Det berører mig dybt og gør mig glad, når jeg ser så mange mennesker finde støtte og glæde i Selvhjælp Sydvests tilbud.”

22 44 25 00
mail@selvhjaelpsydvest.dk

billede-kommer-snart

Lærke Petronella Posch Bruns

Projektmedarbejder

Lærke er uddannet socialrådgiver og har både erfaring fra den frivillige verden og den kommunale verden. Blandt andet har hun arbejdet med lignende opgaver i Frivilligcenter Tønder.

Lærke er ansat 10 timer ved Selvhjælp Sydvest, hvor du typisk kan møde hende mandag, tirsdag og onsdag.

marie_bestyrelsesmedlem-selvhjaelp_sydvest_opt

Marie Madvig Evald

Bestyrelsesformand

Marie er vokset op nær Skærbæk og har et ønske om at give lidt igen. Hun har tidligere arbejdet med projekter omkring mennesker i svære livssituationer og er særligt interesseret i, at Selvhjælp Sydvest kan støtte flest mulige mennesker i at hjælpe sig selv, mens man hjælper andre.

“Det fine ved Selvhjælp Sydvest er, at frivilligheden er i centrum. Det er frivilligt at deltage og frivillige igangsætter grupperne, hvor man møder ligesindede. Det muliggør noget helt særligt, som har en stor værdi for deltagere og frivillige, og som vi skal værne om.”

 

marie_bestyrelsesmedlem-selvhjaelp_sydvest_opt

Lene F. Petersen

Næstformand

Lene bor lidt uden for Skærbæk sammen med sin mand og børn. Hun er uddannet socialrådgiver og netop under uddannelsen her blev hun bekendt med Selvhjælp Sydvestss arbejde. Til daglig arbejder Lene i Jobcenter Tønder.

”Jeg hørte første gang om Selvhjælp Sydvest via min medstuderende under socialrådgiver-uddannelsen. Han fortalte, hvad foreningen havde givet ham, samt vigtigheden i at have et fællesskab, til når livet slår revner.”

helle-nissen-bestyrelsesmedlem-selvhjaelp-sydvest

Helle Nissen

Kasserer

Helle er bosiddende på Rømø med sin mand. Til dagligt arbejder hun med administration og bogholderi. Hun har siddet i bestyrelsen siden 2019 og fungerer som kasserer for foreningen. Helle har et rigtig godt kendskab til Selvhjælp Sydvest indefra, da hun i en del år har deltaget og er tovholder i vores sclerose-gruppe.

“At mødes i en gruppe med ligesindede gør, at man kan dele gode og dårlige erfaringer uden at skulle pakke noget ind, for de andre kender netop til de følelser, du selv sidder med. Det giver god mening for mig at bidrage til, at en forening som Selvhjælp Sydvest fungerer i dagligdagen.”

helle-nissen-bestyrelsesmedlem-selvhjaelp-sydvest

Jørn H. Boysen

Bestyrelsesmedlem

Jørn har boet hele livet i eller nær Skærbæk. Han er pensioneret og gift, og indtrådt i bestyrelsen i 2022.

“Siden 2019 har jeg deltaget i gruppen ‘De glade motionister’, et trænings- og samværstilbud for mennesker med kronisk sygdom. Pt. er jeg tovholder i gruppen, og det giver en glæde at kunne bidrage til Selvhjælp Sydvests aktiviteter.”

 

maj-britt-uhd-kontormedarbejder-selvhjaelp-sydvest_opt

Maj-Britt Uhd

Bestyrelsesmedlem

Tekst kommer…

billede-kommer-snart

Bente F. Hansen

1. suppleant

Bente har boet i Tønder-området hele sit liv og er valgt ind i bestyrelsen i 2022.

“Jeg søgte kontakt med Selvhjælp Sydvest, efter at jeg i 2020 blev enke. Det hjælper mig at deltage i en sorggruppe, for det er så vigtigt at mødes med andre i lignende situation, så man ikke føler sig alene. Derfor vil jeg gerne bidrage i bestyrelsen også.”

billede-kommer-snart

Merete Andersen

2. suppleant

Tekst og billede kommer

Vil du høre mere om bestyrelsesarbejdet ?

X