Heidi Borum Ortega

Daglig leder

Heidi har været tilknyttet foreningen siden 2016, først som frivillig, dernæst lønnet ansat, inden hun i 2018 tiltrådte stillingen som daglig leder. 

“At kunne kombinere min store interesse for frivilligheden med arbejdslivet er en kæmpe motivationsfaktor, som jeg håber vil være med til at sætte sit præg på udviklingen af Selvhjælp Sydvest. Det berører mig dybt og gør mig glad, når jeg ser så mange mennesker finde støtte og glæde i Selvhjælp Sydvests tilbud.”

22 44 25 00
mail@selvhjaelpsydvest.dk

Paul Skøtt

Bestyrelsesformand

Paul har været en del af Selvhjælp Sydvest siden 2012, hvor han startede som frivillig. Ud over arbejdet som bestyrelsesmedlem er han igangsætter i herreværelserne, i demensklubben i Tønder samt frivillig i demenscaféen i Toftlund. Paul fortæller:

“Det bedste ved at være frivillig i foreningen er den glæde, jeg oplever ved at være del af et positivt fællesskab og medvirkende til at udvikle vores tilbud – til gavn for andre.”

Agnete Poulsen

Næstformand

Agnete, som både er frivillig i bestyrelsen, frivillig igangsætter og samtalepartner, siger således:

“Jeg har gennem mit tidligere arbejde deltaget i adskillige forældresamtaler, som har været såvel berigende som lærerige, men også til stor glæde. Jeg har gennem dem lært meget om mig selv, og det gør mig glad, at jeg kan bruge mine erfaringer til at støtte andre. Derfor er jeg frivillig i Selvhjælp Sydvest.”

 

helle-nissen-bestyrelsesmedlem-selvhjaelp-sydvest

Helle Nissen

Kasserer

Yderligere tekst kommer…

billede-kommer-snart

Marie Madvig Evald

Bestyrelsesmedlem

Yderligere tekst kommer…

Tove Fyhn

Bestyrelsesmedlem

Tove har været med siden 2013 som frivillig i både selvhjælps- og netværksgrupperne, samtaleforløb og bestyrelsesarbejdet. Hun fortæller sådan:

“Jeg glæder mig hver eneste gang jeg skal afsted for at møde deltagerne og være sammen med dem. De giver mig simpelthen så meget med hjem, og det bliver jeg glad i låget af.”

Arne Klinge

Suppleant

Arne har været frivillig siden 2012 og fortæller følgende:

“Jeg synes, det er spændende at møde mange forskellige mennesker. Det er dejligt, at jeg med min tilstedeværelse kan hjælpe andre og derved være med til at gøre en forskel. Samtidig bliver man som frivillig også mindet om, at det ikke er en selvfølge, at alle har det godt.”

billede-kommer-snart

Jens Otto Bjørnskov

Suppleant

Yderligere tekst kommer…

Interesseret i bestyrelsesarbejde?

Kontakt os for at høre mere…

Vi kan altid bruge engagerede og initiativrige mennesker, som har lyst til at bidrage til udviklingen af Selvhjælp Sydvest. Én måde, at give en hånd med på, er ved at stille op til bestyrelsen.

Har du lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kunne du tænke dig at bidrage
til udviklingen af Selvhjælp Sydvest?

X