Heidi Borum Ortega

Daglig leder

Heidi har været en del af foreningen siden 2016, først som frivillig, dernæst lønnet ansat, inden hun i 2018 tiltrådte stillingen som daglig leder.

“At kunne kombinere min store interesse for frivilligheden med arbejdslivet er en kæmpe motivationsfaktor, som jeg håber vil være med til at sætte sit præg på udviklingen af Selvhjælp Sydvest. Det berører mig dybt og gør mig glad, når jeg ser så mange mennesker finde støtte og glæde i Selvhjælp Sydvests tilbud.”

22 44 25 00
mail@selvhjaelpsydvest.dk

billede-kommer-snart

Lærke Petronella Posch Bruns

Socialrådgiver

Tekst og billede kommer…

billede-kommer-snart

Sacha Hardie Veise

Praktikant

Tekst kommer…

 

marie_bestyrelsesmedlem-selvhjaelp_sydvest_opt

Marie Madvig Evald

Formand

Marie er vokset op nær Skærbæk og har et ønske om at give lidt igen. Hun har tidligere arbejdet med projekter omkring mennesker i svære livssituationer og er særligt interesseret i, at Selvhjælp Sydvest kan støtte flest mulige mennesker i at hjælpe sig selv, mens man hjælper andre.

“Det fine ved Selvhjælp Sydvest er, at frivilligheden er i centrum. Det er frivilligt at deltage og frivillige igangsætter grupperne, hvor man møder ligesindede. Det muliggør noget helt særligt, som har en stor værdi for deltagere og frivillige, og som vi skal værne om.”

lone-petersen-bestyrelsesmedlem-selvhjaelp-sydvest_opt

Lone L. Petersen

Næstformand

Lone har igennem sit arbejde som virksomhedskonsulent mødt mange mennesker, som er blevet ramt på arbejdsevnen på grund af f.eks. en ulykke, alvorlig fysisk sygdom eller psykiske udfordringer. 

Igennem mit arbejde som virksomhedskonsulent har jeg mødt rigtig mange mennesker, der er blevet ramt på arbejdsevnen pga. en ulykke eller sygdom. Der er også mange, som er ensomme og haft et hårdt liv. Derfor banker mit hjerte for Selvhjælp Sydvest, for der er et fællesskab, når man har brug for det. Vi kan alle komme ud for en livskrise eller svære livssituationer, og med en forening som Selvhjælp Sydvest kan vi lytte og støtte hinanden, og finde styrken i os selv

helle-nissen-bestyrelsesmedlem-selvhjaelp-sydvest

Helle Nissen

Kasserer

Helle er bosiddende på Rømø med sin mand. Til dagligt arbejder hun med administration og bogholderi. Hun har siddet i bestyrelsen siden 2019 og fungerer som kasserer for foreningen. Helle har et rigtig godt kendskab til Selvhjælp Sydvest indefra, da hun i en del år har deltaget og er tovholder i vores sclerose-gruppe.

“At mødes i en gruppe med ligesindede gør, at man kan dele gode og dårlige erfaringer uden at skulle pakke noget ind, for de andre kender netop til de følelser, du selv sidder med. Det giver god mening for mig at bidrage til, at en forening som Selvhjælp Sydvest fungerer i dagligdagen.”

 

billede-kommer-snart

Lene F. Petersen

Bestyrelsesmedlem

Tekst kommer…

billede-kommer-snart

Jørn H. Boysen

Bestyrelsesmedlem

Tekst kommer…

billede-kommer-snart

Bente F. Hansen

1. suppleant

Tekst kommer…

billede-kommer-snart

Ledig

2. suppleant

billede-kommer-snart

Mod på bestyrelsesarbejde?

Har du næse for organisatorisk arbejde og mod på at være med til at udvikle Selvhjælp Sydvest og det frivillige område?

Så kontakt os endelig…

der-er-hjaelp-at-hente-selvhjaelp-sydvest

Vil du høre mere om bestyrelsesarbejdet ?

X