Kontoret i Selvhjælp Sydvest er fortsat lukket

– men der er alternativer til fysisk fremmøde

 Som du nok har erfaret efter pressemødet i går aftes, så forlænges restriktionerne, og det betyder, at kontoret fortsat holder lukket til og med den 28. februar.

Det kan være svært at forstå, hvorfor vi må holde lukket, når vi sådan har brug for at se hinanden, men vi vurderer, at det er den bedste måde at udvise samfundssind på. Her tænker vi særligt på, at der i vores lokaler i sundhedshusene kommer mange mennesker, medarbejdere, som varetager kritiske funktioner og som bl.a. kommer hos mange borgere. Samtidig erfarer vi, at en stor del af vores deltagere er særligt sårbare, hvis de skulle gå hen og blive smittet, og det ønsker vi ikke. Vi vil rigtig gerne passe på hinanden!

Trods de lukkede døre i vores lokaler, så er der mulighed for at mødes/tales ved på anden vis. Se herunder hvordan du kan kontakte os:

– Ring til os på 22 44 25 00 
Du kan altid kontakte os pr. telefon. Med hjemmearbejdsplads og samtidig hjemmeskole for børnene, kan det være, vi ikke lige når at besvare opkaldet, når du ringer. Vi gør vores bedste, men tager vi den ikke, så læg dit navn og nummer, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

– SMS med os på 22 44 25 00
Du kan altid sende en SMS, hvis du har brug for at tale med nogen. Så vil du blive ringet op hurtigst muligt.

– CHAT med os (nyt tiltag)
Som noget nyt, vil du kunne chatte med daglig leder gennem Messenger. Heidi sidder klar ved tasterne mandag aften den 18. januar, d. 25. januar og hver mandag i februar i tidsrummet 19.00-21.00. Find Selvhjælp Sydvest på Facebook og skriv meget gerne.

– Video-samtaler tilbydes (nyt tiltag)
Vi vil også som noget nyt tilbyde afklarende videosamtaler. Disse skal dog bookes på forhånd med daglig leder, men giver dig mulighed for at høre mere om Selvhjælp Sydvest og finde ud af om vi evt. har et tilbud for dig. Samtidig kan vi ‘møde’ dig og evt. skrive dig op til start i en gruppe, så snart situationen tillader, at vi igen mødes.
Video-samtaler tilbydes også til dig, der i forvejen er tilknyttet huset og har brug for at tale lidt.

– Telefonsamtaler er primært for dig, der allerede deltager i Selvhjælp Sydvest. Har du brug for en at tale med, kontakt da Heidi på kontoret. Så vidt det er muligt, vil du blive tilbudt telefonsamtaler med en frivillig, du kender.
Deltager du i en gruppe, vil vi gerne opfordre jer til at ringe sammen. Måske kan I lave en telefonliste eller tale sammen via gruppeopkald – på den måde kan I bevare kontakten, nu hvor I ikke kan mødes fysisk.

– Online-gruppemøder
Deltager du i en gruppe og har I mod på at prøve at mødes online, så hjælper vi gerne med at facilitere mødet og bistå med det tekniske. Kontakt os endelig 🙂

De varmeste hilsner
Heidi, daglig leder

Alting forandrer sig “Nogle gange kan det være en hjælp i sig selv at blive mindet om, at alting forandrer sig. Alting er i bevægelse, og intet er præcis, som det var lige før. Der kan endda ske store forandringer. Måske er verden lige nu gået i sort, og det hele virker fastlåst. Men der er forandringer. Der er bevægelse.”
Fra Selvhjælp Sydvests hæfte ' 10 ord med på vejen’


Har du en god idé?

Sidder du inde med en god idé til en corona-sikker-aktivitet? Så er du hjertelig velkommen til at kontakte os på 22 44 25 00 eller  mail@selvhjaelpsydvest.dk 

Vi har stadig brug for jeres opbakning.
Bliv medlem og støt os for 70 kr. om året …

X