Ramt på arbejdsevnen

“Alle mennesker har ressourcer”

Ramt på arbejdsevnen

– netværk for dig, der har dagene til sin rådighed

Onsdagsnetværket i Selvhjælp Sydvest er opstartet som et netværk for førtidspensionister, men er nu udvidet til at gælde alle mennesker, som på en eller anden måde er ramt på arbejdsevnen. Det betyder ikke noget, om du er førtidspensionist, ansat i fleksjob, langtidssygemeldt eller på anden vis uden for arbejdsmarkedet, så længe du har dagene til din rådighed og lyst til et nyt netværk.

Det sociale samvær er i højsædet i gruppen, og der er plads til alle. De fleste onsdage mødes vi over en god snak og en tår kaffe i Selvhjælp Sydvests lokaler, men vi kan også finde på at tage på tur sammen.

Det vigtigste for os er, at vi kan støtte hinanden og bakke hinanden op, for det er jo ikke altid lutter lagkage at stå uden for arbejdsmarkedet. 

Det er gratis at deltage i gruppen. Du er velkommen til at støtte Selvhjælp Sydvests arbejde gennem et medlemskab, som koster 75 kr. årligt.

Tidspunkt: 

 

Gruppen mødes hver anden onsdag

kl. 10.00-12.00

Sted: Selvhjælp Sydvest,
Storegade 49,
6780 Skærbæk

Yderligere information:
Du er velkommen til at kontakte Selvhjælp Sydvests daglige leder for at høre mere. 

“Arbejde er ikke alt. Vi har stadig energi til at være noget for hinanden, og det er derfor, jeg er så glad for at komme her. Her er plads til både sjov og alvor.”

Deltager i gruppen

Hvad får du ud af et medlemskab?

X