Her får I en ny opdatering om, hvordan vi omgås hinanden i Selvhjælp Sydvest i forbindelse med gruppemøder og individuelle samtaler.

COVID-19 har efterhånden stået uden for vores dør i en rum tid, og knap som vi tror, at vi skal til at føle en eller anden form for normalitet i hverdagen, ja så banker virussen på vores dør igen, og vi må på ny forholde os til og tilpasse os situationen. Det har I simpelthen været SÅ gode til. TAK for det!

Vi føler retningslinjerne fra det offentlige og tager de ekstra forbehold, vi kan, for at passe bedst muligt på os selv og hinanden. Det håber vi, I vil bakke op om.

Maksimalt 10 personer samlet på én gang

Forsamlingsforbuddet på maks. 10 personer trådte i kraft fra i mandags og gælder foreløbigt fire uger frem. Det betyder, at I skal sikre, at I i gruppen ikke overstiger 10 personer.

Lokaler:

Retningslinjerne omkring et maks. antal personer i vores lokaler gælder stadig. Da vi mødes flere forskellige steder i kommunen, gælder forskellige regler:
Skærbæk:
På døren ind til hvert lokale hænger en seddel med maksimalt deltagerantal. Dette bedes respekteres. Har man brug for et større lokale, så kontakt gerne daglig leder, så gør vi alt for at finde et egnet og større lokale. Husk desuden at spritte af, lufte ud osv. (se seddel på døren).
Toftlund:
På døren ind hvert lokale er der hængt en seddel op med maksimalt deltagerantal. Dette bedes respekteres. Har man brug for et større lokale, så kontakt gerne daglig leder, så gør vi alt for at finde et egnet lokale. Husk desuden at spritte af, lufte ud osv. (se seddel på døren).
Tønder Medborgerhus:
Kontakt os for specifikke retningslinjer i huset.
Tønder SeniorCenter:
Seniorcentret er lukket ind til den 24. november. Vores aktiviteter på stedet aflyses, og vi må afvente og se, hvordan situationen udvikler sig.
Anden lokalitet
Hvis I i gruppen mødes andetsteds som fx konfirmandstue eller lignende, så bedes I rette henvendelse til stedet og følge retningslinjerne der.

Mundbind

Der skal bæres mundbind, fra I går ind i huset, og når I går rundt i huset. Det vil sige også, hvis I skal på toilettet, i køkkenet, når I rydder op osv. Mundbindet kan tages af, når I sidder i mødelokalet, og når I igen er ude af huset.

Vi gør vores bedste – kontakt os gerne

Det er en helt ny situation vi står i, og som vi løbende må forholde os til som forening. Som mennesker er vi vidt forskellige og har forskellige holdninger til, hvad der er ‘rigtigt’ og ‘forkert’. Men jeg tror ikke, at man kan tale om, at der er noget, der er rigtigt eller forkert. Der findes ikke én vej igennem svære hændelser, men en hel masse veje. Vi må hver især finde vores egen vej såvel igennem pandemiens klør, som i dagligdagens deltagelse i Selvhjælp Sydvest.

Nogle grupper er sat på pause midlertidigt, nogle grupper mødes fortsat og få grupper kan vi endda starte op. Alt sammen er helt okay. Vores tilbud er med udgangspunkt i frivilligheden og derfor må det være op til hver deltager, grupperne som helhed og til vores frivillige at vurdere, om de føler tryghed i at komme.

Har I kommentarer, spørgsmål eller ‘bare’ tanker, som I har lyst til at dele med os, så er I altid velkomne til at kontakte os.

De varmeste hilsner
Heidi Borum Ortega

Daglig leder

 OBS. Opdatering på aktive grupper kommer hurtigst muligt…

 

 

 
Få et hurtigt overblik…
  • Maks. 10 personer samlet på én gang
    – gælder til 23. november foreløbigt
  • Vi bærer mundbind (til 2. januar 2021)
    – fra vi kommer ind i huset, og når vi går rundt. Vi kan tage det af, når vi sidder i mødelokalet. 
    – gælder til 2. januar 2021
  • Retningslinjer for lokaler gælder stadig med maks. antal personer, afspritning og aftørring. Se specifikke regler i teksten
  • Kontor og telefon er åbne, men book gerne tid til samtale på forhånd.

Har du brug for nogen at tale med?

Kontakt os på 22 44 25 00 eller mail@selvhjaelpsydvest.dk.

                Har du brug for at kontakte os?

X