Kom glad 

– netværksgruppe i Tønder

Kom Glad Tønder

– netværk for førtidspensionister, ansatte i fleksjob og andre interesserede

Står du helt eller delvist uden for arbejdsmarkedet og har du lyst til at mødes med andre i samme situation? Så er netværksgruppen Kom Glad måske noget for dig.

Selvhjælp Sydvest har i november 2019 startet et nyt netværk op i Tønder for dig, der er under 60 år, og som har dagene til rådighed. Om du er førtidspensionist, ansat i fleksjob, langtidssygemeldt eller på anden vis uden for arbejdsmarkedet, betyder ikke noget, så længe du har lysten til at få nye bekendtskaber. Vi har i hvert fald lyst til at møde dig!

Fællesskabet og det fortrolige rum til at tale om alt mellem himmel og jord er i højsædet i gruppen, Som deltager er du med til at bestemme og planlægge evt. aktiviteter, men som udgangspunkt mødes vi til en god snak over en tår kaffe.

Det er gratis at deltage i gruppen. Du er velkommen til at støtte Selvhjælp Sydvests arbejde gennem et medlemskab, som koster 70 kr. årligt.

Tidspunkt: 

kl

Sted: Tønder Medborgerhus,
Østergade 63,
6270 Tønder

Vigtig information
Gruppen holder pt. pause pga. for få deltagere. Vi har 3 på venteliste, men håber at flere vil være med  – måske dig?

Kontakt Selvhjælp Sydvests daglige leder på 22 44 25 00 for at høre mere eller skriv til os.

“Arbejde er ikke alt. Vi har stadig energi til at være noget for hinanden, og det er derfor, jeg er så glad for at komme her. Her er plads til både sjov og alvor.”

Deltager i netværksgruppen for førtidspensionister i Skærbæk

Har du lyst til at støtte vores arbejde?

X