puzzlespil - selvhjælp sydvest

Aktuelle grupper

Selvhjælpsgrupper er erfaringsdelingsgrupper, hvor du mødes med andre om et fælles emne eller svære livssituationer som for eksempel skilsmisse, sygdom eller sorg.

Selvhjælpsgrupper skaber rammer for, at du i et frit, trygt og ligeværdigt fællesskab kan komme videre på egen hånd og selv skabe positive forandringer sammen med andre. Du kan se vores aktive grupper herunder.

 Netværk:

Personlig udvikling:

Psykisk sårbarhed:

Pårørende:

Sorg:

Sygdom:

 

Inden du evt. starter i en selvhjælpsgruppe, vil du komme til en afklarende samtale, som blandt andet skal sikre, at du er klar og kommer i lige præcis den gruppe, du har lyst til.

Selvhjælpsgrupperne består typisk af 4-8 deltagere. På de første møder deltager 1-2 frivillige igangsættere, som er kvalificerede til at sætte grupper i gang, men kun så længe gruppen har behov for det - ansvaret og ejerskabet for gruppens udvikling ligger hos deltagerne.

Hos os kan alle henvende sig med ønsket om at komme i en gruppe – uanset hvilket emne eller hvilken problemstilling, der ønskes at dele erfaringer om. Alle forløb er gratis og er sammensat efter deltagerens ønsker og behov - og de er selvfølgelig anonyme.

Hvis du ønsker at vide mere eller at deltage i en gruppe, så er du meget velkommen til at kontakte Selvhjælp Sydvest på tlf. 74 75 10 35 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også læse "Værd at vide, inden du starter i en selvhjælpsgruppe".

Udskriv Email

Facebook
Facebook

Bliv én af os

Gør som 300 andre! Mød Selvhjælp Sydvest på Facebook og bliv en del af vores store netværk.

>
Nyheder
Nyhedsmail

Bliv klogere

Få kærlige indspark, ny viden og opdateringer fra Selvhjælp Sydvest direkte i din indbakke hver måned.

>
Bliv Medlem
Støt os

Bliv medlem

For kun 70 kr. om året kan du hjælpe et kriseramt menneske videre i livet. Se her, hvad du får ud af at være medlem.

>
Bliv Frivillig
Gør en forskel

Bliv frivillig

Som frivillig i Selvhjælp Sydvest gør du en kæmpe forskel for et andet menneske samtidig med, at du udvikler dig.

>