Selvhjaelpsleder Laura L. Stubkjaer stopper

Laura L. Stubkjær stopper som daglig leder

Kære alle i Selvhjælp Sydvest: Vores brugere, frivillige, samarbejdspartnere og øvrige netværk. 

Det er med beklagelse, vi må meddele, at vores daglige leder, Laura L. Stubkjær, stopper pr. 1. februar 2018. Laura har efter mange års ansættelse valgt at sige sin stilling op i Selvhjælp Sydvest for at prøve kræfter med nye udfordringer.

Laura startede i Selvhjælp Sydvest i 2004 og efter 3,5 år som frivillig, blev hun i 2007 ansat som daglig leder af Selvhjælp Sydvest. Hun har som leder udvist stor arbejdsglæde og engagement, og vi stolte og taknemmelige for, at hun har været med i så mange år.

Tak til dig Laura for 14 helt fantastiske år sammen. Vi har haft et helt særligt samarbejde, hvor vi i fællesskab har opbygget en velfungerende organisation med mange rigtig gode tilbud og fokus på både brugerne, de frivillige og vores gode samarbejdspartnere. Vi ønsker dig alt muligt held og lykke i din nye stilling som udviklingskonsulent i Dansk Røde Kors og håber, at vores veje krydses igen i fremtiden.

I Selvhjælp Sydvest fortsætter vi den positive udvikling, som vi har oplevet gennem årene, og vi vil også fremadrettet gøre alt for at bibeholde og udvikle det fællesskab, vi har i dag - med de rette tilbud til brugerne, et meningsfuldt og udbytterigt arbejde for de frivillige og gode samarbejdsrelationer på kryds og tværs.

Derfor vil vi i bestyrelsen nu arbejde videre med at finde en ny og egnet kandidat, som kan hjælpe med at føre Selvhjælp Sydvest videre i samme ånd. Indtil stillingen bliver slået op, vil vi finde en midlertidig løsning. Yderligere information herom følger, når vi er længere i processen.

På vegne af Selvhjælp Sydvest
Bestyrelsen

Udskriv Email

Facebook
Facebook

Bliv én af os

Gør som 300 andre! Mød Selvhjælp Sydvest på Facebook og bliv en del af vores store netværk.

>
Nyheder
Nyhedsmail

Bliv klogere

Få kærlige indspark, ny viden og opdateringer fra Selvhjælp Sydvest direkte i din indbakke hver måned.

>
Bliv Medlem
Støt os

Bliv medlem

For kun 70 kr. om året kan du hjælpe et kriseramt menneske videre i livet. Se her, hvad du får ud af at være medlem.

>
Bliv Frivillig
Gør en forskel

Bliv frivillig

Som frivillig i Selvhjælp Sydvest gør du en kæmpe forskel for et andet menneske samtidig med, at du udvikler dig.

>