NATURGRUPPE

“Naturen giver ro i sindet
& velvære i kroppen”

Naturgruppe med naturvejleder

– aktivitet, viden & samvær på én gang

Naturen kan have stor betydning for vores fysiske og mentale sundhed, når vi bruger den og oplever dens dyre- og planteliv indefra. Vi arrangerer i løbet af året forskellige udflugter/ture, hvor der vil være mulighed for at få rørt kroppen lidt, få ny viden og hyggeligt samvær med andre.

Naturvejleder Paul Wahls Due vil guide os rundt og fortælle om stedernes interessante historie og rige dyre- og planteliv. Paul har arbejdet som naturvejleder i over 25 år og har derfor masser af erfaring og små anekdoter i ærmet.

Turene planlægges fra gang til gang, og der vil være ture tilpasset alle niveauer – nogle gange korte ture med gode stiforhold, så man kan deltage med fx sin rollator og andre gange lidt mere krævende ture, hvor man skal kunne gå en del kilometer i terræn. (Det oplyses ved hver enkelt tur).

Det er gratis at deltage, dog er tilmelding nødvendig, da der er plads til maks. 12 deltagere. Du er velkommen til at støtte Selvhjælp Sydvests arbejde via et medlemskab, som koster 70 kr. årligt. 

 

 

Tidspunkt:  Efter aftale
kl. typisk formiddag
Sted: Vi kører i samlet flok fra:
Selvhjælp Sydvest,
Storegade 49,
6780 Skærbæk

Yderligere information:
Vi planlægger nye ture i 2020. Følg med her på siden eller kontakt os for at høre mere…

Medbring gerne:

  • Påklædning, som passer til vejret
  • En tår at drikke til dig selv
  • Godt humør

ARRANGEMENTERNE KAN BLIVE AFLYST I TILFÆLDE AF VOLDSOM REGN!

Kæmper du med overvægt og ønsker du
at fastholde en sund livsstil?

X