LÆR AT TACKLE-KURSUS

“Om at håndtere hverdagen med en langvarig eller kronisk sygdom

Lær at tackle kronisk sygdom

– mød ligestillede og få større kontrol over din sygdom

Formålet med kurset er at give inspiration til, hvordan du kan tackle de problemer og udfordringer, der ofte følger med en langvarig sygdom som fx træthed, smerter eller frustration og nedtrykthed.

Der er hverken tale om terapi eller behandling, men derimod arbejdes der med emner, som er aktuelle for dit liv og din situation. Gennem oplæg, øvelser og erfaringsudveksling med de andre kursister får du værktøjer til selvhjælp, som er med til at give dig større kontrol over din sygdom og hverdag.

Lær at tackle angst og depressions-kurset ledes af to certificerede frivillige instruktører, som selv har en kronisk eller langvarig lidelse, og som derfor ved, hvordan det føles, når en sygdom fx giver begrænsninger i hverdagen. Inden kurset skal du deltage i en forsamtale med koordinator Marianne Mulvad, så I sammen kan finde ud af, om det er det rette tilbud for dig.

Kurset er gratis, og du modtager en kursusbog og lettere forplejning. Transporten skal du selv sørge for. Lær at tackle-kurset udbydes af Tønder kommune i samarbejde med Komiteen for Sundhedsoplysning og Sundhedsstyrelsen.

“Kurset har lært mig nogle redskaber, som jeg kan bruge til bl.a. at udholde smerterne bedre og få mere ud af min hverdag.” – (tidligere kursist).

Yderligere information:
Vil du høre mere om lær at tackle-kurset eller tilmelde dig, er du velkommen til at kontakte koordinator Marianne Mulvad på 21 57 69 81 eller mamp7@toender.dk

Kunne du tænke dig at læse mere om
‘Lær at tackle-kurserne’?

X