Grupper på vej

Herunder kan du se de grupper, vi har på vej. Det vil sige, at der er mindst 1 person, der har henvendt sig. Vi starter nye grupper op, når der er ca. 3-4 interesserede deltagere og frivillige nok.

– Benamputeret? – opstart 27. februar i Toftlund

– Skilsmissegruppe

– Ramt af depression (voksne ca. 30+ år) 

– Ungegruppe ca. 18-30 år – for unge voksne, der savner netværk, går gennem en svær periode eller som måske føler tomhed i livet

– Sorggruppe Tønder

– Smertegruppe for voksne med kroniske smerter
– Forældre til børn/unge med ADHD

– Børn af demente (for voksne børn)

– Sund livsstil Tønder – om at håndtere overvægt (Vi søger frivillige for at kunne starte gruppen) Læs mere her

– Trivselsgrupper for børn og unge: Vi håber på at kunne starte de første grupper i 2020 for børn og unge, som fx har mistet en forælder eller hvis forældre er blevet skilt. Andre emner kan også blive aktuelle.


Ingen gruppe, der passer dig?

Er der endnu ingen gruppe, der passer til dit behov, så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om andre muligheder.

Det kan være, du kan få glæde af et individuelt samtaleforløb, indtil vi forhåbentligt kan starte en gruppe, som passer dig.

Der er hjælp at hente

” Det kan føles som om, at der ikke er et eneste menneske, der vil kunne forstå, hvordan du har det lige nu. Men der er andre, der har gået den vej, du skal ned ad nu. Og der er nogen, der gerne vil lytte til dig.”

X